Суспільство

Началась всеукраинская акция в поддержку житомирского поэта и музыканта Владимира Шинкарука

29 March 2010, 15:03

Відомого українського поета, співака, композитора, професора Володимира Шинкарука спіткала тяжка хвороба. У зв’язку з цим в Україні оголошується благодійна кампанія. 

Про це повідомляє радіо «Житомирська хвиля».

Вже заплановано ряд доброчинних акцій під спільною назвою «НА ДВА ЖИТТЯ ОДРАЗУ»: видрук за підписними листами книги поетичних і прозових творів Володимира Шинкарука, ряд доброчинних концертів, розповсюдження компактдисків та поліграфічної продукції тощо. Організаційні клопоти бере на себе громадська організація «Студентський клуб», яка здавна опікувалася Шинкаруковим дітищем – Всеукраїнським фестивалем «Студентські струни».

Закликаємо усіх небайдужих допомогти Володимиру Шинкаруку.

Інформація для переказу коштів

розрахунковий рахунок

26007268934200 в АТ «Укрсиббанк»

МФО

351005

одержувач коштів

Студентський клуб

код 25753976 призначення платежу «Внесок на Благодійну акцію «На два життя одразу»

від кого  вкажіть ПІБ платника

Володимир Федорович ШИНКАРУК - відомий в Україні та за її межами письменник, композитор за покликанням і виконавець (його по праву можна назвати Заслуженим бардом України),талановитий ведучий і режисер найрізноманітніших мистецьких заходів, офіційних проектів, заслужений діяч мистецтв України, член Національної Спілки письменників України. Для когось, він ще й і улюблений викладач університету імені Івана Франка у м. Житомирі. 

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі