Суспільство

Управление юстиции в Житомирской области ищет три "потерявшиеся" благотворительные организации

6 April 2010, 08:19

Про зміни у статутних документах благодійна організація повинна повідомляти в 10-денний термін (стаття 8 Закону України «Про благодійництво та благодійні організації»).
Як повідомляє офіційний сайт управління, контроль за діяльністю благодійних організацій, в тому числі і порядком використання ними майна та коштів, призначених для благодійної допомоги, здійснюється органами виконавчої влади відповідно до їх компетенції.
Контролюючі органи виконавчої влади в межах своїх повноважень мають право вимагати від благодійників та органів управління благодійної організації надання їм необхідних документів та отримувати необхідні пояснення.
Під час здійснення перевірки благодійних організацій щодо додержання ними положень статуту встановлена їх відсутність за адресою, зазначеною в статутних документах.
У зв’язку з цим, прохання письмово повідомити Головне управління юстиції у Житомирській області (м. Житомир, майдан Соборний, 1) про зміни, що відбулися в статутних документах благодійної організації, зокрема, про її місцезнаходження.
Благодійні організації, які фактично припинили свою діяльність, просимо повідомити про це Головне управління юстиції у Житомирській області в установленому порядку.
 
Зареєстровані Головним управлінням юстиції у Житомирській області благодійні організації, які не знайдені за юридичною адресою

№ з/п
Назва організації
Дата реєстрації, номер свідоцтва
1.
Житомирський обласний благодійний фонд Євгена Мерсона
16.11.98 №1-013
2.
Благодійний фонд “Відродження”
27.11.98 №1-017
3.
Житомирський міський благодійний фонд “Катерина”
25.01.99 №1-025

     *Примітка: відповідно до статті 14 Закону України «Про благодійництво та благодійні організації» благодійна організація зобов’язана забезпечити виконання статутних завдань, вільний доступ до своїх звітів, документів про господарську та фінансову діяльність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі