Суспільство

Житомирская область: на Пасху "Жигули" врезались в пассажирский автобус. Фото

6 April 2010, 09:17

Дорожно-транспортна пригода з двома постраждалими та серйозними пошкодженнями транспортних засобів трапилась великоднього ранку на вулиці Леніна, повідомляє ВІК.

Станіслав, свідок події: “Були на дворі, стояли балакали. Він воду ніс коней напувати. Чуємо звук, схожий на удар. Я кажу: “Толік, щось вже є”. Вискочили, дивимось, а машина тут вже стоїть”.

Учасниками ДТП стали “Жигулі” та пасажирський автобус. Останній саме виїхав з автопарку і порожнім прямував до кінцевої зупинки свого маршруту. Однак вже за кількасот метрів рейс був зірваний.

Станіслав, водій автобуса: “Тільки виїхав з переїзду, пустив машину з накату, швидкості не було. Раптом з боку шкірзаводу вилітає “шістка”. Минула буквально хвилина, як все трапилось. Його заносить, він вдаряється об бордюр і на швидкості його несе на цей бік дороги”.

 

Одразу загальмував, продовжує водій, та це не допомогло. Він та контролер відбулися переляком. “Жигулі” на швидкості влетіли в автобус, після чого їх викинуло у придорожні кущі. Автівка зайнялася і могла б вибухнути, якби свідки аварії вчасно не загасили полум’я. Люди, які перебували у легковику, постраждали. Жінку викинуло на тротуар, чоловік опинився під машиною.

Анатолій, свідок події: “Подбегаем со Стасиком сюда, видим: женщина лежит голая. Я побежал на другую сторону автомобиля, вижу — лежит там водитель. Как раз мужики тут шли, я их попросил помочь. Давайте мы поднимем машину и вытащим его».

На момент приїзду знімальної групи лікарі надавали постраждалим невідкладну допомогу. Наразі чоловік перебуває у відділенні інтенсивної терапії, його стан медики оцінюють як середньої важкості. Жінка знаходиться у відділенні травматології та ортопедії, її стан задовільний.

Автор: Інна Покотилюк

Камера: Віталій Сінєльніков

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі