Суспільство

В Житомире Яну Пурвинскому презентовали каравай. ФОТО

8 April 2010, 09:33

Віра Шелудченко разом із єпископом-ординарієм Києво-Житомирської дієцезії Яном Пурвінським привітала католиків із Паскою. 7 квітня у Міському територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян міський голова зустрілась із житомирянами. Турбота про людей похилого віку – це один із пріоритетних напрямків у роботі Віри Тимофіївни та її команди, повідомляє офіційна інтернет-сторінка Житомирського міского голови Віри Шелудченко.

«У житті кожного Великдень - свято особливо шановане та величне. В буденних клопотах ми забуваємо, що насправді Великдень  у наших серцях щодня і щомиті, бо він – символ Божої доброти, символ вічності…» ,- зазначила на святі Віра Тимофіївна.

У центрі нараховується близько 3000 підопічних, кожен з яких отримує належну увагу та допомогу з боку міської влади.

На святі читали «Євангеліє», співали пісень та слухали настанови від єпископа. Провів захід отець Ярослав. Підопічна центру Галина Оміцинська презентувала єпископу коровай, який спекла своїми руками.

Віра Шелудченко приєдналась до вітань єпископа Яна Пурвінського. «Нехай кожен ваш день буде схожим на розмаїття яскравих і веселих кольорів великодньої писанки, магічного оберегу української нації. Нехай щедроти святого Великодня допоможуть нам здолати всі труднощі у поступі до вершин духовності!» - зазначила міський голова. 

Житомир.info 


 


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі