Суспільство

В Бердичеве около 900 выпускников зарегистрировались на внешнее независимое тестирование. ФОТО

8 April 2010, 12:01

У Бердичеві завершується реєстрація майбутніх абітурієнтів на зовнішнє незалежне оцінювання. Вона повинна була тривати з 15 грудня по 31 березня, але Міністерство освіти вирішило продовжити термін реєстрації до 8 квітня, аби усі абітурієнти устигли подати документи, повідомляє

ВІК.

У місті вже зареєстровано близько 300 учнів 11-их класів та майже 600 випускників минулих років. Також Бердичів прийматиме школярів району і, не виключено, що з інших районів області. Попередньо затверджено два пункти, де проходитиме тестування. Це 1-ша й 10-та школи Бердичева. Діти складатимуть не більше п’яти предметів, включаючи одну іноземну мову.

Юлія Бабій, заст. завідувача ІМЦ управління освіти і науки: «У Бердичеві проходитиме тестування з усіх предметів, крім фізики, хімії, іспанської, німецької та французької мов. З цих предметів тестування буде в Житомирі. З англійської мови — у Бердичеві на базі 10-ої школи. Як і у попередні роки, розпочнеться тестування об 11 годині ранку.»

До пункту тестування абітурієнт має прийти не пізніше 10.50 ранку із паспортом або свідоцтвом про народження, сертифікатом та запрошенням. Існує ймовірність того, говорить Юлія Бабій, що саме незалежне оцінювання може зазнати деяких змін.

Юлія Бабій, заст. завідувача ІМЦ управління освіти і науки: «Говорять про те, що прийматимуть сертифікати із балами, меншим, за 124. Але документально це не підтверджено. Поки що ми можемо говорити про те, що прийматимуть сертифікати із балами від 124 до 200. також до балів сертифікату додаватимуть середній бал атестату.»

Про ці та будь-які інші зміни майбутні абітурієнти зможуть дізнатися із запрошення або переглянути на своїй персональній сторінці, створеній під час реєстрації.

Автор: Ніна Сільченко

Камера: Андрій Пеньківський


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі