Суспільство

Проводы в Бердичеве. ФОТОрепортаж

12 April 2010, 09:22

11 квітня близько 80-ти тисяч людей відвідали могили померлих родичів на кладовищі по вулиці Войкова. Аби мешканцям та гостям міста було зручно туди діставатися, з Універмагу відправлялися 21 безкоштовний автобус. Черга була великою, але транспорт працював безперервно. У посиленому режимі працювали усі служби міста. На ділянках, де міг утворитися затор, чергували патрульні машини ДАІ, повідомляє ВІК.

Олександр Ковальчук, нач. комбінату комунальних підприємств м. Бердичева: «Заторів на дорогах і біля кладовища немає. Сьогодні ми намагаємося приватні автомобілі не пускати, лише з інвалідами та людьми похилого віку. Глобальних проблемних ситуацій не виникало, навіть, якщо щось трапиться, усе вирішуватимемо на місці.».

Для екстрених випадків на раніше визначених точках стояли автомобілі спеціального призначення. Олександр Ковальчук каже: організовували все так, щоб не було ніяких нарікань з боку населення. Підготовка до провід тривала більше тижня. Щоправда, дещо зробити не встигли, говорить начальник комбінату.

Олександр Ковальчук, нач. комбінату комунальних підприємств м. Бердичева: «Погодні умови довго не дозволяли, щоб люди прибирали. Фактично, масово люди прийшли у четвер. Ми зробили дуже багато для вивозу сміття. Думаю, протягом тижня ми вивеземо усе, що лишилося.»

Організувати проведення поминальних днів на хорошому рівні вдалося, вважає міська влада. Наступного року намагатимуться ще більше вдосконалити цей захід, аби і бердичівляни, і відвідувачі міста лишилися задоволеними.

Автор: Ніна Сільченко

Камера: Андрій Пеньківський

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі