Суспільство

Сотрудников ГАИ Житомирской области поздравили с профессиональным праздником. ФОТО

14 April 2010, 16:29

14-го квітня з нагоди 13-ї річниці із Дня створення Державтоінспекції МВС України в Управлінні в Житомирській області відбулися урочистості. Щоб привітати Державтоінспекторів в актовій залі зібралися керівництво Управління та безпосередньо винуватці свята, а також ветерани служби та органів внутрішніх справ.
Ще в 30-ті роки минулого сторіччя виникла необхідність у створенні цієї служби у зв'язку з автомобілізацією Радянського Союзу. Багато чого змінилося з тих пір, як у житті країни, так і органів внутрішніх справ, але для працівників Державтоінспекції незмінним залишився найважливіший пріоритет: збереження життя, здоров'я громадян.
Як зазначив начальник Управління МВС України в Житомирській області Юрій Івакін, робота інспектора ДПС важка та потребує неабиякої витримки. Адже незалежно від того, чи на вулиці спека, чи сніг, чи дощ, інспектор стоїть на посту. До того ж не слід забувати, що державтоінспекторам також доводиться розкривати серйозні злочини, пов'язані з використанням транспортних засобів. Отож, такий напружений графік роботи може витримати тільки той, хто за покликанням серця пішов в цю професію.

Юрій Володимирович відмітив, що сьогоднi підрозділ ДАІ є мобільним, технічно- оснащеним та професійно підготовленим. Зараз запроваджуються новiтнi системи нагляду за дорожнiм рухом, реєстрацiї транспортних засобiв та обліку дорожньо-транспортних пригод.
Цього дня звучали слова глибокої вдячності і поваги до ветеранів Державтоінспекції, які завжди були і будуть прикладом. Вони щедро діляться великим досвідом роботи, благословляючи на добрі справи молоде покоління.
Юрій Івакін згадав і тих інспекторів, iмена яких увiковiченi на гранiтних плитах пам'ятi, хто загинув пiд час виконання службового обов'язку, хто вiддав своє життя за верховенство закону.
Представники інших силових структур та мер м.Житомира Віра Шелудченко привітали присутніх зі святом та щиро подякували керівництву й особовому складу за самовіддану працю на благо народу України. Нагородили працівників почесними грамотами та цінними подарунками.
Кращим співробітникам органів внутрішніх справ за сумлінну службу начальником Управління були вручені відзнаки МВС та УМВС України в Житомирській області, грамоти.

Інна Базилюк, ст.інспектор ВЗГ УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі