Спорт

В Житомире пройдет Открытый чемпионат города по бодибилдингу и фитнесу. ФОТО

15 April 2010, 16:04

У Житомирі в жовтні 2010 року пройде Відкритий чемпіонат міста з бодібілдінгу та фітнесу.

На даний час бодібілдінг (культуризм) – один з популярних у світі та в державі видів спорту. Його традиції активно відроджуються і в нашому місті.
У Житомирі працює Федерація бодібілдінгу та фітнесу Житомирської області, яку очолює багаторазовий призер змагань Всеукраїнського та міжнародного рівнів Сергій Тан-Тай. Федерація об’єднує спортивні клуби, гуртки та секції, в яких культивується бодібілдінг. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

До міського календарного плану спортивних заходів включено та при підтримці з міського бюджету систематично проводяться змагання серед кращих атлетів міста із запрошенням спортсменів з інших міст і областей України, членів збірної команди України, майстрів спорту міжнародного класу. Надається також підтримка з міського бюджету на підготовку атлетів до участі у змаганнях вищого рівня.
Запрошуємо усіх бажаючих до занять в спортивних і тренажерних залах міста та до участі у Відкритому чемпіонаті міста з бодібілдінгу та фітнесу, який відбудеться в Житомирі у жовтні 2010 року.
Для бажаючих займатися бодібілдінгом надаємо для перегляду фотографії з Відкритого чемпіонату міста, який проходив 12 вересня 2009 року в приміщенні міського Палацу культури на відзначення 1125-ї річниці міста Житомира.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі