Суспільство

В Житомирской области прошла генеральная милицейская уборка. ФОТО

19 April 2010, 11:45

Прибирання приміщень, фарбування парканів, вивіз сміття, насадження дерев та кущів, надання допомоги підшефним закладам (школам-інтернатам) - все це стало для міліціонерів Житомирщини щорічним мінімумом. Тому до «суботника» вони ретельно готувалися: запаслися саджанцями, необхідним інвентарем та матеріалами.

За словами заступника начальника УМВС України в Житомирській області Володимира Обаранчука, працівники обласного Управління,  усіх міськрайорганів та  підрозділів міліції  взяли активну участь в озелененні та благоустрою територій, поліпшенні стану довкілля. На територіях райвідділів та Управління з’явились нові зелені насадження.

До того ж, як зазначив Володимир Якович, міліціонери області  не тільки прибирали, але і ремонтували дитячі майданчики, допомагали під час впорядкування територій і підшефних закладів, де виховуються та навчаються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також важко хворі малюки. Така допомога вже стала доброю традицією.

Окрім того, правоохоронці на протязі року піклуються про своїх підопічних: постійно беруть участь у проведенні їх маленьких родинних свят, будь-то Дні іменинників, першого та останнього дзвоника та різноманітних змагань.

Не залишився поза увагою і відомчий дитячий садочок УМВС №17, який розміщений в обласному центрі.

Підбілені дерева та узбіччя тротуарів, охайні газони, прибрані кабінети, все чисто та ладно, як у доброї господині.

Отож, міліція Житомирщини не лише забезпечує порядок у правовому полі, а не залишається осторонь проблем довкілля.

Інна Базилюк, ст.інспектор  ВЗГ УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі