Суспільство

Велопробег "Память" пройдет по Житомирской области

30 April 2010, 09:05

Урочистий старт міжнародного велопробігу «Пам`ять» спортсменів-ветеранів з нагоди 65-х роковин звільнення України від фашистських загарбників і Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років пройшов сьогодні в Києві.

Як повідомили в прес-службі Міністерства України у справах сім`ї, молоді і спорту, велопробіг проходитиме з 29 квітня по 9 травня 2010 року, його маршрут проляже через територію Києва, Київської, Чернігівської, Волинської, Рівненської і Житомирської областей і Республіки Білорусь, пише Київ.proUA.com

Перед стартом працівники Міністерства України у справах сім`ї, молоді і спорту і Посольства Білорусі разом з учасниками велопробігу поклали квіти до пам`ятника Вічної Слави на могилі Невідомого солдата.

Заплановані зустрічі учасників велопробігу з представниками органів місцевої виконавчої влади в найбільших містах України і Республіки Білорусь, якими проходитиме маршрут велопробігу (Київ, Чернігів, Мозир, Житковичи, Пінськ, Кобрін, Ковель, Луцьк, Рівне, Новоград-Волинський, Житомир і Біла Церква). У цих містах будуть проведені мітинги і будуть покладені квіти до меморіалів пам`яті воїнам, загиблим в роки Великої Вітчизняної війни.

Фініш велопробігу запланований на 9 травня 2010 року в Білій Церкві Київської області.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі