Спорт

В Житомире торжественно открылась «Динамиада-2010». ФОТО

30 April 2010, 10:59

29 квітня біля Монументу Слави в обласному центрі відбулося урочисте відкриття чемпіонатів Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, присвячених 65-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

«Динаміада - 2010», а саме таку назву мають ці змагання, розпочалася із урочистого параду учасників, до яких з вітальним словом звернувся радник Міністра внутрішніх справ, голова Фізкультурно-спортивного товариства  Михайло Вербенський, який зазначив, що «Динамо» - це велика спортивна родина, об’єднана  гарною метою – прославити нашу рідну Україну, адже недарма гаслом товариства є «Сила в русі та єдності».

Цього разу у змаганнях із міні-футболу, шахів та гирьового спорту свою швидкість, розум та міцність покажуть 8 збірних команд правоохоронних органів, рятувальників та інших спеціальних служб України,  а це майже 200 учасників.

Привітав їх та гостей чемпіонатів і оголосив про відкриття   «Динаміади - 2010» начальник Управління МВС України в Житомирській області Юрій Івакін.

- Проведення цих змагань на території саме Житомирщини є для нас великою честю і в той же час це надзвичайно відповідально, - зазначив Юрій Володимирович. – Сьогодні ми вшановуємо ветеранів Великої Вітчизняної війни і всі чемпіонати за програмою комплексних змагань присвячені.

Динамівські вихованці багато разів переконливо демонстрували всьому світу свої сили та вміння, - продовжує далі Юрій Володимирович, - ми й надалі будемо продовжувати спортивні традиції й фізкультурно-оздоровчу роботу, удосконалювати майстерність ведучих спортсменів, спеціальну підготовку особового складу правоохоронних органів, розвивати службові прикладні види спорту.

До учасників відкриття звернулися і ті, хто своєю натхненною працею створював та продовжує створювати історію динамівських перемог, - це ветерани товариства та Великої Вітчизняної війни. Вітали спортсменів і керівники державних й правоохоронних органів.

Під час церемонії капітани команд переможців «Динаміади 2008» підняли прапор змагань.

Цього дня хвилиною мовчання згадали тих, хто захищаючи Батьківщину поліг в жорстоких боях з німецько-фашистськими загарбниками. Віддаючи шану загиблим, учасники змагань до Монументу Слави поклали квіти.

Після офіційного відкриття розпочалися змагання. Тож залишається побажати усім учасникам яскравих перемог та досягнення високих спортивних результатів. І нехай переможе найсильніший!

Інна Базилюк, ст. інспектор ВЗГ УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі