Політика

Відкрите звернення Житомирського обласного штабу виборчого штабу „К.У.Ч.М.А.” до начальника управління МВС України в Житомирській області В.В.Бедриківського

26 September 2007, 17:47

Шановний Володимире Володимировичу!

Два тижня тому підлеглі Вам працівники міліції засвідчили свій високий професіоналізм, затримавши у м. Коростишеві осіб, які перешкоджали веденню агітації виборчим блоком „К.У.Ч.М.А.” (Конституція – Україна – Честь – Мир – Анти фашизм).

На жаль, цим інцидентом брудні незаконні випадки проти виборчого блоку „К.У.Ч.М.А.” не закінчилися: у ніч з 25 на 26 вересня 2007 року у містах Коростені та Бердичеві були пошкоджені постери агітаційного змісту блоку на рекламних площинах (3 на 6 м), оренду яких оплачено згідно з укладеною угодою.

У зв’язку з вище наведеним переконливо прошу Вас, Володимире Володимировичу, вжити передбачених законодавством заходів щодо встановлення осіб, в діях яких вбачаються ознаки злочину, та недопущення подібного у подальшому.

Керівник Житомирського обласного штабу виборчого блоку „К.У.Ч.М.А.”, кандидат у народні депутати України В Развадовський.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі