Суспільство

Ірина Синявська буде балотуватися на посаду Житомирського міського голови від ХДС

2 October 2010, 10:49

Ірина Синявська буде балотуватися на посаду Житомирського міського голови від партії Християнсько-Демократичний Союз.

На ІІІ позачерговій конференції Житомирської міської організації Християнсько-Демократичного Союзу, яка відбулася 1 жовтня 2010 року в Житомирі, делегати затвердили кандидатом на посаду Житомирського міського голови Ірину Синявську.

«Житомиряни повинні мати вибір. Вже за місяць вони обиратимуть лідера, який повинен буде захищати їхні інтереси й дбати про Житомир. Наша мета – максимально «очистити» місцеве самоврядування від політики і наповнити його реальними справами на користь громади», – зазначила Ірина Максимівна.

Олександр Харчишин, голова Житомирської міської організації Християнсько-Демократичного Союзу, зазначив, що Ірина Синявська – це сильний лідер, який на практиці показав свою життєву позицію і особистісні якості.

«Я впевнений, що вона зробить значний внесок у розвиток нашого міста і максимально відстоюватиме інтереси його громади», – сказав Олександр Якимович.

Сама Ірина Максимівна налаштована оптимістично. Хоча наразі вона працює в Києві на посаді керівника Департаменту аграрної освіти і науки Міністерства аграрної політики України, Житомир – для неї рідне місто.

На позачерговій конференції ХДС було також затверджено списки кандидатів від партії для участі у виборах до Житомирської міської ради та районних рад у місті Житомирі.

В першу п’ятірку кандидатів до  міської  ради по багатомандатному округу увійшли Ірина Синявська, Леонід Скаковський, Олександр Харчишин, Валентина Донець та Станіслав Радецький.

Прес-служба ХДС

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі