Політика

Почти невероятное: житомирская областная организация НСНУ письменно и во всеуслышание выразила «неподдержку» и непонимание Ющенко в связи с назначением Забелы губернатором

29 October 2007, 18:11

Житомир.info получил открытое письмо Житомирской региональной организации «Народный Союз Наша Украина», адресованное Виктору Ющенко. Копию оригинала, в связи с его чрезвычайной важностью, приводим полностью.

Житомир.info

Політична партія

„Народний Союз Наша Україна”

Житомирська регіональна організація

Виконавчий комітет


м. Житомир тел/факс (0412) 48-02-29

вул. Чапаєва, 7

Е-mail: Zhytomyr_NSNU@regions.ua.org.ua

ПОЧЕСНОМУ ГОЛОВІ ПАРТІЇ

“НАРОДНИЙ СОЮЗ НАША УКРАЇНА”

ЮЩЕНКУ ВІКТОРУ АНДРІЙОВИЧУ

Шановний Вікторе Андрійовичу!

Ми, члени Житомирської регіональної організації Партії “Народний Союз Наша Україна”, глибоко стурбовані призначенням на посаду тимчасово виконуючого обов’язки голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрія Забели, який до серпня 2007 року був першим секретарем Соціалістичної партії України в Макарівському районі Київської області, партії, яка була покарана українським суспільством за зраду демократичних цінностей.

Житомирська регіональна організація Партії “Народний Союз Наша Україна” не підтримує та не розуміє призначення на посаду тимчасово виконуючого обов’язки голови Житомирської обласної державної адміністрації, людини, яка змінює партії заради кар’єри. Ми вважаємо неприпустимим роботу даної особи на такій відповідальній посаді в Житомирській області та переконані, що Юрій Забела повинен сам написати заяву про свою відставку.

Вікторе Андрійовичу, ми сподіваємось на Вашу мудрість та звертаємось з проханням переглянути кадрове призначення на посаду тимчасово виконуючого обов’язки голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрія Забели.

Житомирщина сьогодні має потужний кадровий потенціал фахівців, професіоналів державної служби і ми не розуміємо чому за останніх два роки тут змінюється вже п’ятий губернатор. Вочевидь область стала полігоном для експериментів над поліським краєм. Саме тому ми вважаємо, що очолити Житомирську область повинна людина, яка роками працює на теренах рідної землі та розуміє проблеми області.

Житомирська регіональна організація Партії “Народний Союз Наша Україна” вважає себе командою Президента і в добрі й скрутні часи готова завжди підставити своє плече заради розбудови процвітаючої України.

29 жовтня 2007 року

Прес-служба Житомирської організації НСНУ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі