Влада

Жіноча кар’єра по-житомирськи: від піонервожатої до керівника адміністрації

1 June 2011, 12:05

31 травня губернатор Житомирської області Сергій Рижук та його заступник Олександр Никитюк представили керівникам служб, установ та організацій Коростишівського району, головам сільських та селищних рад, громаді району голову райдержадміністрації Надію Миколаївну Котенко – повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Надія Котенко народилась у 1962 році, закінчила Житомирський державний педагогічний інститут ім. І. Франка, Київський національний університет ім. Т. Шевченка за спеціальністю українська мова і література, правознавство. Працювала старшою піонервожатою Садівської середньої школи Коростишівського району та Коростишівської 8-річної школи № 9, згодом секретарем комітету комсомолу Коростишівського педагогічного училища, вчителем української мови та літератури і правознавства, організатором позакласної та позашкільної виховної роботи, заступником директора з виховної роботи у Коростишівській середній школі № 9. З жовтня 1998 року працювала завідуючою юридичним відділом секретаріату Коростишівської районної державної адміністрації Житомирської області, з лютого 1999 року - начальником Коростишівського районного управління юстиції. Депутат Коростишівської районної ради.

До речі, свою кар’єру з посади піонервожатої починала і колишній керівник Житомирської області Ірина Синявська: у 1974 році – старша піонервожата середньої школи у Вінницькій області, а через 30 років – голова Житомирської обдержадміністрації, згодом – голова обласної ради.

Чи буде кар’єра Надії Котенко такою ж стрімкою – покаже час…

Фото Катерини Тарановської

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі