Суспільство

Житомирські розвідники брали у полон і звільняли заручників. Кращі

23 August 2011, 07:42

На Житомирському полігоні завершились змагання на кращу розвідувальну групу серед частин та підрозділів розвідки 8-го армійського корпусу.

12 розвідгруп, по 6 чоловік у кожній, від п’яти військових частин корпусу протягом п’яти діб демонстрували свої навички у доланні стін, вогню, колючого дроту, гірських перепон і водоспадів, захопленні полонених і звільненні заручників та ще у десятках складних завдань, без проходження яких стати справжнім розвідником неможливо.

Залишились позаду майже сотня кілометрів пройденого маршруту, ночівлі у лісі під відкритим небом, а ще безліч випробовувань на фізичну та психологічну стійкість.

За результатами змагань на кращу розвідгрупу І-е місце виборола розвідувальна група 54-го окремого розвідувального батальйону з Новоград-Волинського, де командиром групи старший лейтенант Євген Мандажи. 

На ІІ-му місці - розвідувальна група старшого лейтенанта Олексія Крементаря від аеромобільної бригади з Житомира , а ІІІ-е місце також досталось  розвідувальній група з Новоград-Волинського під керівництвом старшого лейтенанта Віталія Рогачка.

В ході підведення підсумків за індивідуальними показниками був визначений і кращий командир розвідувальної групи. Ним став старший лейтенант Олексій Крементар, командир розвідувальної роти  окремої аеромобільної бригади.

Команді-переможцю змагань генерал-майор Віктор Муженко вручив кубок та комплект гірсько-альпіністського спорядження. Команди, які зайняли ІІ-е та ІІІ-є місця та військовослужбовці, які показали високі індивідуальні результати, нагороджені грамотами, а для тих, хто не потрапив у число лідерів, заохочувальними призами стали торти.

 ( Змагання розвідників дивись тут )   ФОТО: Володимир Вовкогон

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі