Місто

У Житомирі аварійна труба котельні може у будь-який момент впасти на житлові будинки

1 September 2011, 09:28

У Житомирі на території неробочої котельні за адресою пр. Перемоги, 75 планують реконструювати аварійну трубу та відновити роботу котельні, яка раніше належала ВАТ "Житомирмолоко".

Про це журналістам розповів заступник мера Житомира Микола Боровець під час виїзної щодо питань підготовки міста до роботи в осінньо-зимовий період.

На спеціальній нараді ми будемо приймати рішення щодо вирішення питання ось цього об'єкту. Його проблема є складною, щоб запустити у роботу цю котельню необхідно 800 тисяч гривень. Ми зверталися до обласної ради та адміністрації із проханням долучитися до відновлення. Тобто розділити фінансування між обласним бюджетом та міським. Тут є проблема з трубою, яка знаходиться в аварійному стані та може в будь-який момент впасти на будинки, що знаходяться поруч.

Крім того, керівник КП "Житомиртеплокомуненерго" Дмитро Рогожин зауважив, що котли знаходять у зношеному стані, оскільки вони експлуатувалися понад 60 років. За його словами старі котли є дуже економічно невигідними.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі