Суспільство

Міноборони виплатить надбавки житомирським офіцерам… з бюджету якогось року

30 November 2007, 08:58

Журналісти НТН звернувся з проханням до Міноборони прокоментувати ситуацію, що склалася у військовій частині, розташованій у Житомирі.

Дружини офіцерів 8-го армійського корпусу поширили звернення, в якому просять захистити від свавілля вищого керівництва Міністерства оборони їхніх чоловіків - офіцерів збройних сил - і сім'ї. У армійців намагаються відібрати гроші, які вони одержали за рішеннями судів. Йдеться про надбавку за вислугу та компенсацію за неотримане речове майно.
Повернути гроші вони зобов'язані до 1 січня 2008 року, інакше ні про яке службове підвищення та навчання в академії Збройних Сил не може бути мови. Негласне розпорядження начебто видав Міністр оборони Анатолій Гриценко. Керівник Генштабу роз'яснив, що саме відбувається у військових частинах.

Сергій Кириченко, керівник Генштабу, командувач ЗСУ: "Ми намагаємося вирішити його таким чином, щоб переконати людей. Ті кошти, які держава повинна виплатити людям, вона виплатить, але з часом, тоді, коли це буд передбачено у законному порядку, в бюджеті якогось року".

http://ntn.tv

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі