Місто

На ремонт Житомирської філармонії витратять 4,7 млн. грн.: нові вікна, гранітні плити, бруківка та газони

29 November 2011, 13:52

Переможцем тендеру на ремонт обласної філармонії стало приватне підприємство з Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді КП «Житомирська філармонія» Житомирської облради оголосило тендер на проведення робіт по капітальному ремонту фасаду будівлі та благоустрій території філармонії (м.Житомир, вул.Пушкінська, 26) за кошти обласного бюджету.

Учасниками тендеру були два підприємства: ТОВ «Поділля Еко-буд» з Хмельницької області (ціна пропозиції – 4 млн. 768 тис. 452 грн.) та житомирське приватне підприємство «Подік» ( ціна пропозиції – 4 млн. 685 тис. 338 грн.). За інформацією, яка є у розпорядженні Житомир.info, переможцем тендеру стало житомирське ПП «Подік».

До грудня 2012 року підприємство має: укріпити основи будівлі філармонії, яка є пам’яткою архітектури і збудована у 1853-1858 рр.; провести загальнобудівельні роботи, які включають підсилення стін, ремонт покрівлі, встановлення металопластикових вікон, ремонт зовнішніх сходів та парапетних стін.

Крім того, майданчик перед головним входом буде з гранітних плит, а тротуари будуть викладені бруківкою з гранітним бордюром. Заплановано також провести озеленення території: висадити 10 кущів-саджанців, посіяти 100 кв.м газонів та провести формувальне обрізування 100 дерев висотою більше 5 м

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі