Події

На трасі під Житомиром активісти зупинили вантажівки з незаконно добутим піском і викликали поліцію

24 January 2017, 20:38

Біля села Глибочиця Житомирського району 23 січня були зупинені вантажівки, в яких під покровом ночі перевозився незаконно добутий пісок.

Про це 24 січня повідомила прес-служба патрульної поліції Житомира.

«23 січня о 21:50 під час патрулювання поліцейські отримали виклик про те, що активісти військового формування «Айдар» і помічник депутата зупинили автомобілі DAF та Renault, які перевозили пісок. Прямуючи на виклик, на автодорозі Київ-Чоп патрульні виявили вантажний автомобіль DAF, який також перевозив пісок з порушеннями в оформленні документів на вантаж. Даний автомобіль було зупинено за адресою с. Глибочиця, де вже стояли автомобілі, зупинені активістами. При перевірці документів на вантаж з’ясувалося, що видобуток піску в Житомирській області тимчасово заборонений. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу поліції Житомирського району. Автомобілі було супроводжено на штрафмайданчик головного управління Національної поліції в Житомирській області», - повідомила прес-служба патрульної поліції.

Нагадаємо, у Житомирі дороги від ожеледиці посипають відсівом, бо пісок офіційно ніде взяти.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2016 року в селі Улянівка Житомирського району екологи разом з СБУ припинили незаконний видобуток піску. Там навіть збиралися арештувати земельну ділянку, де під виглядом будівництва водойми видобували пісок. Улітку 2016 року після поста у Facebook житомирські правоохоронці затримали КамАЗ з піском. У жовтні 2016 у Новоград-Волинському районі  поліцейські затримали на «гарячому» копачів, які видобули майже 6 тонн піску. У грудні 2016 року СБУ викрила фірму, яка у великих об’ємах незаконно видобувала пісок поблизу села в Житомирській області.

Фото патрульної поліції

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі