Місто

Організатори Різдвяного ярмарку в Житомирі думають, чи встановлювати льодові скульптури, та шукають спонсорів

28 November 2017, 10:55

У Житомирі вже вчетверте планують провести Різдвяний ярмарок, який триватиме з 19 грудня 2017 року до 14 січня 2018 року. Так як і минулого року – ярмарок буде розміщуватися на трьох локаціях.

Більш детальніше про Різдвяний ярмарок у коментарі Житомир.info розповів координатор проекту Олександр Рєвнівцев.

«Вже традиційним для житомирян та гостей міста стало проведення в обласному центрі Різдвяного ярмарку. Цього разу ярмарок буде розміщуватися на трьох локаціях: фудкорт біля кінотеатру «Жовтень»; на майдані Корольова – народні майстри, сцена та будиночок святого Миколая; на Михайлівській також фудкорт, і думаємо проте, де саме розмістити атракціони, адже на нашій пішохідній вулиці має бути каток. Особливістю цього ярмарку стане те, що до Житомира, на фудкорт, збираються приїхати люди з інших регіонів, буде й авторська кухня. Зараз ми шукаємо спонсорів та думаємо, чи встановлювати льодові скульптури. Адже всі пам’ятають минулий та позаминулий рік, коли наші містяни вилазили та ламали скульптури. Цього року на Михайлівській плануємо встановити нову шопку (вертеп –ред.). Наразі ми шукаємо спонсорів для того, аби подарувати справжнє свято для житомирян та гостей міста. Звертатися можна за телефоном 067-410-14-13, або ж писати повідомлення на сторінці у Facebook в групі «Різдвяний ярмарок», - розповів координатор проекту «Різдвяний ярмарок» Олександр Рєвнівцев.

Нагадаємо, виконком Житомирської міської ради дозволив з 29 листопада по 28 лютого облаштувати ковзанку зі штучним льодом на перехресті вулиць Михайлівської та Лятошинського.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2016 року на майдані Корольова почали встановлювати головну новорічну ялинку Житомира. Щоправда, спочатку страт монтажних робіт планувався на 7 грудня. Тим не менш, ретельно і напевно комунальники продовжують встановлювати каркас штучної ялини в центрі міста. І, наприклад, для машиніста автопідйомника ця ялинка вже 31-ша на віку. Встигнути встановити і навіть прикрасити вічнозелений символ свята обіцяють до 18 грудня. Згідно з рішенням виконкому, запалити головну міську ялинку збираються 19 грудня – у День святого Миколая. Тоді ж на майдані Корольова розпочне роботу й «Різдвяний ярмарок», який у центрі Житомира планують провести вже втретє. Цьогоріч організатори збираються розділили дійство на дві локації. До того ж, 17 грудня почали встановлювали на майдані Корольова резиденцію святого Миколая. Самі ж будиночки Різдвяного ярмарку у центрі Житомира з’явилися 13 грудня. ввечері 22 грудня на дитячій локації житомирського Різдвяного ярмарку, яка знаходиться по вулиці Михайлівській, з’явилася шопка. Як житомиряни зустрічали новий 2017 рік можна переглянути тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі