Місто

Головну новорічну ялинку Житомира почнуть встановлювати 7 грудня

5 December 2016, 11:35

Головну новорічну ялинку почнуть встановлювати у Житомирі 7 грудня,. Роботи зі встановлення та прикрашення святковою ілюмінацією будуть закінчені до Дня святого Миколая.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«У цьому році на новорічній ялинці будуть ті ж прикраси, що і минулого року. Наша ялинка одна з найвищих в Україні. Її міська рада придбала ще у 2008 році», – цитує прес-служба заступника начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук.

Разом з тим у міськраді нагадають, що впродовж останніх восьми років у Житомирі встановлюється штучна новорічна ялинка на майдані С. П. Корольова. Її висота становить 18 м. Щороку ялинку «запалюють» 19 грудня з театралізованим дійством і святковим концертом.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році Житомирська мерія анонсувала, що почати встановлення головної ялинки міста планували на майдані Корольова 9 грудня. Натомість монтажні роботи торік стартували 8 грудня, а вже традиційно 19 грудня головну ялинку міста офіційно запалили. Також на майдані Корольова встановили 27 дерев’яних будиночків Різдвяного ярмарку, який цього року планують розділили на дві локації, відкривши резиденцію святого Миколая. Крім того, святкові заходи цьогоріч збираються проводити й на вулиці Михайлівській. Святкову ж ілюмінацію на центральних вулицях міста Житомира цього року планують ввімкнути до 10 грудня.

Нагадаємо, за останні роки у Житомирі змінилась не лише новорічна ялинка і місце її встановлення, а й особливості святкування. Історію встановлення головної ялинки Житомира з 2007 року можете переглянути тут.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі