Фоторепортаж

Акції, дороги, техніка на майдані, ярмарок на Михайлівській, візит Зеленського та Лукашенка до Житомира. Фото тижня

5 October 2019, 14:13

Геннадій Савченко 30 вересня, в останній день роботи на посаді начальника Служби автодоріг у Житомирській області, показав журналістам відремонтовані дороги.

1 жовтня до Міжнародного дня музики студенти влаштували концерт у трамваї.

3 жовтня в міській раді вітали освітян з професійним святом.

Ввечері 2 жовтня у Житомирі протестували проти імплементації «формули Штайнмаєра».

З початку тижня Житомир почав готуватися до проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь. 1 жовтня майдан Соборний перекрили і туди почали завозити великогабаритну техніку для майбутньої виставки, а на прилеглих вулицях з ранку утворилися транспортні затори.

До візиту білоруської делегації та президента Республіки Білорусь Олександра Лукшенка активно очепурили приміщення Житомирської ОДА.

На Михайлівській 3 жовтня почав працювати українсько-білоруський ярмарок, а майдан Соборний вже був заставлений технікою.

Цього ж дня відбулася зустріч керівників регіонів України та Білорусі.

4 жовтня до Житомира приїхали президенти України та Білорусі: з самого ранку центральні вулиці та майдани заполонили правоохоронці, а Володимир Зеленський та Олександр Лукашенко після зустрічі в ОДА виступили на пленарному засіданні Форуму регіонів, яке проходило в драмтеатрі.

Біля театру в очікування приїзду Зеленського організували кілька акцій з тематичними плакатами: проти «капітуляції» та на захист «свободи слова».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня  
Матеріали по темі