Економіка

Рівненський форум малого бізнесу “пішов” у Житомир

12 December 2007, 07:24

Наприкінці минулого тижня у Житомирі відбувся Перший Житомирський форум власників малого бізнесу. Він став продовженням процесу спілкування підприємців, який почався в жовтні в Рівному.

Обговорити тему роботи бізнесу як автономної системи з’їхались до сотні підприємців та директорів підприємств з Житомира, Вінниці, Луцька, Рівного, Києва, Тернополя, Івано-Франківська, Алчевська.

Як і в Рівному, в Житомирі організаторами Форуму виступили самі підприємці. Це Марина Вілецька — засновник кадрової агенції “Leader Consult”, Дмитро Матвійчук — власник рекламної агенції “Пропозиція”, Вадим Твардовський — підприємець, тренер Глобальної системи тренінгів Роберта Флетчера, та Валерій Гусак — власник “Домової служби” з Рівного.

— Прокоментувати результати форуму можна словами однієї з учасниць: “Ви навіть не уявляєте, що ви даруєте людям. Це — просвітлення, розуміння, завдяки якому відкривається зміст і призначення кожного”, — каже співорганізатор форуму, власник “Домової служби” Валерій ГУСАК.

Нововведенням у спілкуванні власників після Житомирського форуму стала можливість спілкуватись в інтернеті на форумі директорів і власників компаній.

http://www.ogo.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі