Економіка

Житомирська облдержадміністрація вимагає від підприємств-боржників сплатити за газ та електрику

2 February 2007, 15:15

Таке завдання поставив керівникам підприємств області, які є найбільшими боржниками у розрахунках за отримання природного газу та електроенергії, перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Загривий під час чергового засідання обласної комісії з розрахунків за спожиті енергоносії, яка відбулася 1 лютого в облдержадміністрації.

Найбільші борги за електроенергію станом на 1 лютого в області нині мають два підприємства: ДП „Житловик” ВАТ „Житомирінвест” (2мільйони 738 тисяч гривень) та ВАТ „Житомирський завод хімічного волокна” (159 тисяч гривень).

За споживання природного газу вчасно з ВАТ „Житомиргаз” не розрахувалися 4 підприємства: АТЗТ „Коростенський фарфоровий завод” (борг – 610 тисяч гривень), виправна колонія №4 м. Житомира (454 тисячі гривень), військова частина 2038 (401 тисячу гривень), будинкоуправління №3 Житомирського квартирно-експлуатаційного відділу (90,7 тисяч гривень).

За словами прес-служби Житомирської облдержадміністрації, на засіданні комісії „керівникам підприємств було доручено вжити заходів щодо повної ліквідації боргів, в тому числі – активізувати роботу з населенням”.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі