Місто

Влада Житомира хоче на зупинках розвісити розклади руху міського транспорту, але на це немає грошей

18 January 2012, 15:32

Члени Житомирського виконкому просять транспортне управління міськради розвісити на зупинках розклади руху громадського транспорту. В управлінні кажуть, що це лише розмови, а реальних грошей на це поки немає.

18 січня на першому засіданні виконкому Житомирської міської ради у 2012 році члени виконкому під час розгляду питання "Про погодження Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2012 рік" запропонували доповнити пункт про розмежування зупинок громадського транспорту. Члени виконкому хочуть, аби на зупинках громадського транспорту були встановлені таблички із розкладом руху міського електротранспорту та маршрутного таксі.

"На зупинках відсутні графіки руху транспорту. Якщо з\'являться такі розклади, то людина зможе по ньому орієнтуватися, і якщо певний транспорт систематично не приходить вчасно чи закінчує роботу раніше ніж потрібно, то людина може написати жалобу", - сказав член виконкому Анатолий Мельник.

За словами начальника управління транспорту і зв\'язку Констянтина Підпокривного, робота у цьому напрямку проводиться, але на створення інформаційних знаків не вистачає грошей.

"Нажаль, сьогодні ми лише тільки поговорили про це, але на подібні знаки немає фінансування. Один інформаційний знак коштує близько 250 гривень, а у місті 300 зупинок. Трамвайно-тролейбусне управління ми зобов\'яжемо встановити розклади за рахунок підприємства, а з приватними перевізниками будемо ще домовлятися. Якби з бюджету на це питання нам виділили тисяч п\'ятдесят, то ми б швидко розібралися", - пояснює Підпокровний.

Мер Житомира Володимир Дебой запропонував доопрацювати рішення "Про погодження Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2012 рік" із усіма побажаннями членів виконкому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі