Україна

Фотографії Черновецького продано за 1,5 млн. гривень

15 December 2007, 12:36
Організатори доброчинного аукціону продали 20 фотографій, зроблених мером Києва Леонідом Черновецьким за 1,55 млн гривень. Аукціон відбувся в галереї "Лавра", де працює виставка фоторобіт Черновецького, повідомляють "Українські новини".

Стартова ціна кожної фотороботи складала 5 тисяч гривень, крок аукціону - теж 5 тисяч гривень. Мінімальна ціна, за яку була продана одна фоторобота, склала 40 тисяч гривень, максимальна - 80 тисяч.

Серед людей, що купили фотороботи Черновецького, - спортсменка Ірина Дерюгіна, дочки виконуючого обов'язки заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Головача Ірина і Наталія, начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Петро Мирошніков і депутат Київської міської ради від фракції "Народної партії", голова наглядової ради компанії "Фуршет" Ігор Баленко.

За словами зампреда Київміськадміністрації Ірени Кильчицкої, гроші, виручені від продажу фоторобіт, будуть спрямовані на допомогу киянам, які звертаються в Київміськадміністрацію, в рамках акції "Допоможи конкретній людині".

Всього на виставці фоторобіт Черновецького, що відкрилася перед початком аукціону, представлено 60 фотографій, що представляють пейзажі різних пір року.

Виставка триватиме до 20 грудня.

Черновецкий висловив сподівання, що це - не остання його виставка, і він зможе приділяти більше часу фотографуванню, незважаючи на те, що дуже зайнятий розв'язанням господарських питань міста.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі