Місто

Будинок урочистих подій в Житомирі планують обсадити квітами та зробити майданчик для фотографування

15 February 2012, 14:40

В Житомирі облагородять територію Будинку урочистих подій на вул. Велика Бердичівська, 61/18.

Про це журналісту  Житомир.info повідомила  директор КП «Обрядове» Майя Гунька.

Майя Гунька зазначила, що в бюджеті міста передбачені кошти на благоустрій території будинку урочистих подій. На ці потреби планують виділити майже 800 тисяч гривень. «Територію біля Будинку урочистих подій давно треба облагородити. Біля будівлі плануємо зробити різноманітні клумби, зелені насадження, лавочки. Також за будинком планується зробити стоянку для весільних кортежів, зробити там затишну площадку, щоб можна було поставити не тільки весільну машину, а й сфотографуватися», - зазначила директор КП «Обрядове».

Майя Гунька повідомила, що в планах не тільки облагородження територій, а й реконструкція самого Будинку урочистих подій.

«Дуже хотілося б зробити вихід з залу проведення церемоній відразу на площадку за будинком, яку ми облагородимо в цьому році. Так було б набагато зручніше молодятам, адже вони б відразу виходили на місце, де можна зробити гарні фото і відразу сісти в кортеж. Але цю ідею реалізувати важко. Адже будинок є пам’яткою архітектури і для проведення будь-яких реконструкцій треба пройти чималу процедуру оформлення відповідних документів» - повідомила Майя Гунька

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі