Україна

Поведінку Рудьковського засудили однопартійці

17 December 2007, 13:31
В. о. міністра освіти, член СПУ Станіслав Ніколаєнко вважає, що своїми виступами на телебаченні його однопартієць Микола Рудьковський дискредитує СПУ. Про це він заявив в Миколаєві під час проведення обласного пленуму СПУ, повідомляє proUA.

Зокрема, Ніколаєнко вважає вкрай невдалою спробу Рудьковського виправдати себе в ефірі одного з телеканалів у зв’язку із звинуваченнями на його адресу щодо поїздки «Київ – Париж – Київ» на приватному чартерному літаку, яку він здійснив з 9 по 12 червня цього року, сплативши цей рейс за рахунок Мінтрансу.

«Скільки б ми не проводили акцій, якщо ми навіть зараз перекриємо всю Україну, і зробимо акцію на підтримку дітей війни, проти гральних автоматів, десь проведемо АнтиНАТО, за якістю продукції і це могло б принести нам багато плюсів, але вчорашній вихід Миколи Рудьковського на телебачення - все це коту під хвіст. Коли прийшов і розповідав, що він правильно возив когось там за кордон», - сказав Ніколаєнко.

Нагадаємо, Микола Рудьковський 14 грудня взяв участь програмі «Свобода» в ефірі телеканалу “Інтер”. Зокрема він заявив, що і представники Секретаріату Президента, і інші високопосадовці літають за кордон за державні кошти.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі