Україна

В Черкаській області цигани обстріляли будинок багатодітної сім\'ї

29 February 2012, 17:34

У місті Золотоноша Черкаської області 20 лютого обстріляли будинок місцевого жителя. Близько п\'ятої години ранку до двору під\'їхав джип, з якого вискочило четверо невідомих осіб зі зброєю в руках та почали обстрілювати будинок.

"Під час детального огляду місця скоєння злочину біля двору потерпілого працівники міліції виявили велику кількість стріляних гільз від автоматичної нарізної зброї різного калібру. Стіни будинку були наче решето продірявлені кулями зловмисників", - повідомляється на офіційному сайті УМВ області.

Господарі будинку розповіли, що того ранку разом з трьома дітьми вони спали. Коли почули постріли, не могли зрозуміти, що сталося. Лише після того як постріли вщухли, господиня вийшла з будинку.

"Куля, простреливши вхідні двері і сервант, не зачепила хлопчика, який в цей час перебував у одній із кімнат", - повідомляють у міліції.

На думку потерпілих, однією з причин нападу була ворожнеча, яка виникла між сім\'ями. Конфлікт родичі не могли вирішити шляхом мирних переговорів, тому вирішили вдатися до кровопролиття.

"Одні цигани обстріляли інших циганів і все, немає там в чому розбиратися", - сказав місцевий житель.

Нападників протягом трьох діб знайшли у Чернігівській області — вони переховувались у своїх знайомих. По даному факту порушено кримінальну справу за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 кримінального кодексу України (Замах на вбивство) санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до п\'ятнадцяти років.

Інна ІЩУК


Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_nevidomi-prijihali-na-dzhipi-i-z-avtomativ-rozstrilyali-na-cherkaschini-budinok/424934">Gazeta.ua</a>

gazeta.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі