Україна

Тігіпко не хоче приймати до лав Партії регіонів Балогу

16 March 2012, 10:32

Віце-прем\'єр і міністр соцполітики Сергій Тігіпко зажадав не приймати до лав Партії регіонів лідера партії Єдиний центр, главу МНС Віктора Балогу разом з його партією. Він поставив це умовою його входження до лав "регіоналів". Про це пише газета "Сегодня", посилаючись на свої джерела у ПР.

"Лідер Сильної України заявив, що він входить до лав регіоналів з партією з 4%-м рейтингом, і практично нічого не вимагає - лише кілька місць у списку і кілька округів для своїх людей. У той же час, відзначає джерело, Балога, рейтинг якого значно менше, теж одержує кілька місць у списку в окрузі Закарпатської області і посаду закарпатського губернатора для своєї людини. Оскільки Тігіпко не сподобалося, що Балога менше значить, але отримає стільки ж, або навіть більше, він поставив умову, що до ПР увійде або він, або Балога", - розповіло джерело.

Нагадаємо, в суботу відбудеться з\'їзд  "Сильної України", на порядку денному якого стоять питання ліквідації партії і вступу її колишніх членів в Партію регіонівР, вирішили провести захід за закритими дверима.

У цей же день відбудеться і з\'їзд Партії регіонів, на якому буде прийнято рішення про входження "Сильної України" до складу ПР.

За даними джерел, 15 керівникам обласних організацій "Сильної України" обіцяні посади заступників голів обласних державних адміністрацій.

Тігіпко виступив з ініціативою об\'єднання Сильної України із Партією регіонів ще 16 серпня. Очікувалося, що Сильна Україна ухвалить рішення про остаточне об’єднання з регіоналами у на з’їзді у жовтні 2011 року, однак це питання було відкладене. Оскільки партії не могли досягти компромісу щодо об\'єднання.

Тиждень

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі