Україна

Депутатів від фракції \"БЮТ-Батьківщина\" впустили в Качанівську колонію

16 March 2012, 12:42

Група народних депутатів від фракції "БЮТ-Батьківщина" була допущена до Качанівської колонії в Харкові та наразі перебуває у керівництва цього закладу.

Про це під час пленарного засідання парламенту повідомив перший заступник голови ВР Адам Мартинюк після телефонної розмови з керівництвом колонії.

Зокрема, до колонії потрапили Сергій Шевчук, Олена Шустік, Євген Добряк, В’ячеслав Передерій, Антоніна Болюра, Олена Бондаренко, Еліна Шишкіната Володимир Філенко.

За словами Мартинюка, наразі вирішується питання, в яких саме приміщеннях зможуть побувати народні депутати.

Відповідаючи на запитання депутатів у сесійній залі, чому їх колег не пустили одразу, Мартинюк пожартував: «Слабо зверталися».

Нагадаємо, голова Верховної РадиВолодимир Литвиндав доручення Мартинюкузв’язатися з керівництвом пенітенціарної служби, з генеральним прокурором і з’ясувати всі обставини, чому народних депутатів не допускають сьогодні на територію Качанівської колонії.

Перед цим лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем’якінна засіданні парламенту заявив, що сьогодні 30 журналістів допустили в колонію, але в той же час не пускають народних депутатів України, які там є, а це порушення закону України про статус народного депутата України.

Сьогодні у Качанівській колонії - "день відкритих дверей" для журналістів.

Тиждень

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі