Україна

Комуністка Самойлик придбала «палений» Луї Віттон

19 December 2007, 08:24

Незважаючи на сурові ідеологічні рамки, українські комуністи продовжують скочуватися у прірву буржуазних спокус.

Так, пагубний вплив колег по парламенту скосив стійку комуністку Катерину Самойлик, пише
Tabloid.

Проте вже за рік розгул демократії у Верховній Раді довів Самойлик до улюбленої марки найбільшої ідеологічної опонентки комуністів Юлії Тимошенко. Поважна комуністка Катерина Семенівна попалася на "Луї Віттоні".

Але на цьому погані новини для Самойлик тільки починаються. Адже сумка, з якою комуністка прийшла до парламенту у п'ятницю, до поважного французького бренду має таке ж відношення, як Ленін до великих українців.

Підробку видно неозброєним оком - грубі шви, штучна шкіра, нехарактерні для "Луї Віттону" масивні ручки у вигляді позолочених ланцюгів.

До того ж, у жодній колекції цього модного дому, які легко можна продивитися в Інтернеті, не знайшлося місця такій лакованій сумці у квадратики.

Невибагливість смаків Самойлик зіграла з нею поганий жарт. Мабуть, комуністка навіть і не здогадувалась, що саме вона купує на якомусь київському ринку за 100 - 200 гривень.

Але вийшло, що крім ідеологічної, Самойлик нажила собі ще й "піратську" проблему. Адже "Луї Віттон" - бренд, який найбільше страждає від підробників.

Коли в Україні ще не знали, що таке "Луї Віттон", кустарні сумочки почали продавати на барахолках Європи та Америки. Проте вже зараз улюблені аксесуари Юлії Тимошенко можна за невеликі гроші купити у будь-якому київському переході метро.

Звичайно, Самойлик невинна у тому, що їй продали "палений" "Віттон". Звідки комуністам знати, що таке висока буржуйська мода? Мабуть, в усьому винна брендова лихоманка, яка захопила усю прогресивну частину українського парламенту.

http://www.4post.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі