Україна

У камеру до Тимошенко не будуть підсаджувати жінок, які відбувають термін за скоєння вбивства

27 March 2012, 16:52

У камеру до колишнього прем\'єр-міністра Юлії Тимошенко не будуть підсаджувати жінок, які відбувають термін за скоєння вбивства.

 Про це заявив помічник голови центрального апарату Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко.

"До Юлії Тимошенко в Качанівській колонії, можливо, скоро підселять сусідів. Я цього не виключаю, оскільки вона одна живе в кімнаті, розрахованій на 6 або 7 осіб. Але її сусідами навряд чи можуть бути жінки, засуджені за ненавмисне вбивство. По-перше, такого рішення не приймалося. По-друге, адміністрацією колонії будуть враховуватися психологічні особливості ув\'язнених і статті, за якими вони засуджені", - повідомив він.

Також помічник керівника Державної пенітенціарної служби зазначив, що заяви адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка, які поширюють ЗМІ, завжди відрізняються від офіційних заяв відомства. "Звідки у нього інформація, що до Тимошенко підсадять вбивць? Це, як і інші заяви захисника, не відповідають дійсності і відрізняються від офіційних даних мало не на 90%", - зазначив Андрушко.

Нагадаємо, 26 березня захисник Власенко заявив, що найближчим часом до екс-прем\'єр-міністра можуть підселити жінку, яка відбуває покарання за умисне вбивство.
ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі