Україна

У Київському СІЗО помер 29-річний підслідний

6 April 2012, 13:02

 Мати загиблого стверджує, що в смерті сина винні лікарі лікарні швидкої допомоги

У Київському СІЗО помер 29-річний підслідний. 

"17 березня цей чоловік прибув до Київського СІЗО. 20 березня його відвезли до Білої Церкви для проведення слідчих дій. 27 березня його привезли назад", - кажуть в ДПСУ. 

А 28 березня затриманий поскаржився на болі в області живота. Фельдшер СІЗО оглянувши, і поставивши діганоз "підозра на кишкову непрохідність" прийняв рішення перевезти його в лікарню швидкої допомоги. 

"У БСП він потрапив десь близько 16.00. Повернули ж його назад ввечері в цей же день. Діагноз вони не підтвердили. А через день, в ніч з 30 на 31 березня він помер", - кажуть в ДПСУ. 

Виявив його черговий фельдшер, який тут же викликав швидку допомогу, смерть була зафіксована. Після чого померлого відправили на розтин. 

"Причина смерті - ішемічна хвороба серця. Тобто діагноз взагалі інший. Як пізніше стало відомо, колись затриманий переніс операцію на серці, можливо, це і підвело риску", - кажуть в ДПСУ. 

Його мати стверджує, що в смерті сина винні лікарі лікарні швидкої допомоги. Мовляв, вони зажадали у нього гроші за лікування, а не отримавши їх, назвали симулянтом і відправили назад в СІЗО. 

Як повідомляла Магнолія-ТВ, наприкінці січня цього року в Київському СІЗО від удару струмом помер затриманий

Моє місто

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі