Україна

Вбивцю депутата Щербаня перевели в Київське СІЗО

6 April 2012, 17:18

 Засудженого до довічного ув\'язнення виконавця вбивства народного депутата Євгена Щербаня Вадима Болотськихна прохання прокуратури переведено з луганської колонії до Київського слідчого ізолятора.

Про це УНІАН повідомило поінформоване джерело в правоохоронних органах.

Як зазначив співрозмовник агентства, Болотських перебуватиме в Лук\'янівському СІЗО протягом місяця.

Нагадаємо, сьогодні, 6 квітня, прес-служба партії "Батьківщина" заявила, що силові структури "вибивають" фальшиві свідчення проти екс-прем\'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко із одного з засуджених за вбивство народного депутата Євгена Щербаня Болотських.

"Від працівників силових структур ми маємо достовірну інформацію про те, що прокуратура почала активний тиск на засудженого до пожиттєвого ув\'язнення за вбивство Щербаня Болотських, вибиваючи з нього фальшиві покази проти Тимошенко", - заявили у "Батьківщині".

У партії зазначили, що Болотських – єдиний зі звинувачених у вбивстві Щербаня, який досі живий.

"Нам достеменно невідомо, що обіцяє Генпрокуратура Болотських за фіктивні покази. Але раптом на 9-му році відбування покарання у Слов\'яносербській виправній колонії №60 він дав інтерв\'ю, в якому висловив надію, що його справа буде переглянута", - повідомили в "Батьківщині".
Gazeta.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі