Україна

Інтерпол вже рік шукає зятя Черновецького

10 April 2012, 13:42

 Інтерпол вже рік не може знайти зятя Черновецького

Розшук зятя Черновецького В\'ячеслава Супруненка досі не приніс результатів.

Як відомо, 11 квітня 2011 року Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти депутата Київської міської ради В\'ячеслава Супруненка і лідера фракції Блоку Черновецького Деніса Комарницького за здійснення ними розбійного нападу.

А вже за кілька днів, 15 квітня, генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив, що його відомство оголосило в розшук зятя Леоніда Черновецького В\'ячеслава Супруненка, в тому числі по лінії Інтерполу. Проте на сайті Інтерполу прізвище Супруненка так і не з\'явилося. В Інтерполі запевняють, що існує закрита база, доступ до якої є тільки для правоохоронців.

Знайти колишнього зятя мера Києва "по гарячих слідах" правоохоронцям не вдалося. Але в кінці травня минулого року джерело в Київраді повідомило, що В\'ячеслав Супруненко був затриманий в Італії. Однак прес-секретар Генпрокуратури Юрій Бойченко спростував цю інформацію: "Інтерпол Італії на запит Генпрокуратури не підтвердив цієї інформації".

Пізніше у ЗМІ були повідомлення , що Супруненко знаходиться на Кіпрі. Згодом була інформація, що його бачили у Монако.

У березні цього року газета "Сегодня" писала, що в кулуарах Київради у відкриту говорять, що Супруненко спокійно собі живе в Греції і готується до виборів. До нового року його бачили в Індії.

Тиждень

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі