Україна

У Києві зірвали акцію з роздачі презервативів із зображенням Януковича

11 April 2012, 12:28

 У Києві знову зірвали акцію з роздачі презервативів із зображенням Януковича

Акцію роздачі біло-блакитних презервативів з так званої «Партії Кондомів», яка мала пройти на Бесарабській площі у Києві, було зірвано. Про це повідомляє кореспондент Тижня.

Активістів, які везли основну партію презервативів із зображенням президента Віктора Януковича, на під\'їзді до Бесарабської площі зупинили працівники ДПС. Свої дії вони мотивували тим, що водій нібито не був пристебнутий ремнем безпеки. На водія авто склали адмінпротокол.

Автомобіль оточили журналісти. При цьому вони вийшли на проїжджу частину. У результаті на фотографа «Лівого берега» теж склали адміністративний протокол, згідно з яким він має заплатити штраф за порушення правил дорожнього руху.

Після того, як активісти нарешті вийшли із автомобіля, невідомі особи в чорному спричинили штовханину, під час якої у організаторів акції відібрали решту презервативів.

Журналісти впізнали серед цих невідомих осіб працівників «Беркуту».

Роздати кілька презервативів із зображенням Януковича вдалося лише одному із активістів, який чекав на Бесарабській площі.

Наразі активісти збираються писати заяву на бездіяльність працівників міліції, які не реагували на злочинні дії невідомих, хоча бачили все, що відбувається.

Крім того, за словами організаторів, після подання заявки на проведення акції у КМДА невідомі вчинили погром у їхньому офісі, при цьому забравши велику кількість біло-блакитних презервативів.

Нагадаємо, перша акція з роздачі презервативів із зображенням президента Віктора Януковича перехожим на Майдані Незалежності в Києві відбулася 24 лютого. Вона також тривала недовго – правоохоронці перещкодили проведенню акції. Чотирьох активістів засудили до 15 діб адміністративного арешту.

\"Фото

Тиждень

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі