Україна

ЄХАНУРОВ ПІШОВ З НУНС

20 December 2007, 16:15
Підсумки голосування «Нашої України — Народної самооборони» за кандидатуру Тимошенко на посаду Прем’єр-міністра та весь склад Уряду є свідченням того, що в середині фракції вже віднайдено механізм погодження рішень у конфліктних ситуаціях", - вважає міністр оборони Юрій Єхануров.
Про це "Парламенту" повідомла прес-служба Єханурова.
 
"Завдяки цьому, попереджено спробу перетворити шантаж з боку її окремих членів на провідний спосіб спілкування з Президентом України. На порядку денному погодження процедур конструктивної взаємодії між фракцією, як пропрезидентською політичною силою, та главою держави. Саме такий напрямок розвитку подій є, на мою думку, єдино можливим засобом виконання задекларованого бажання фракції НУНС бути опорою Президента у Верхової Раді та центром пропрезидентської парламентської більшості", - говориться в повідомленні Єханурова.

"Разом з цим, у зв’язку з обранням на посаду міністра оборони та у відповідності до норм чинного українського законодавства, заявляю про зупинення мого членства в партії «Народний союз «Наша Україна» та моєї участі в роботі її керівних органів",  - зазначив він.

http://www.parlamentua.com/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі