Україна

Волков: Юля їх як лохів, розводить, вона просто красуня

21 December 2007, 12:19

Юлія Тимошенко складе конкуренцію Віктору Ющенку на наступних президентських виборах. У цьому абсолютно упевнений депутат третього і четвертого скликань Олександр Волков.

 

"Але для досягнення своєї мети їй треба виконати всього лише одну передвиборну обіцянку... їй треба починати повертати заощадження, буквально із завтрашнього дня. Поки її не зняли, вона повинна зробити хоч би одну виплату. Хай її знімуть – хоч в січні, в грудні, але вона зобов`язана це вирішити!", - cказав Волков УНІАН.

На його думку, так виплата стане відмінним трампліном для президентства.

"Віктор Андрійович не розуміє, в який капкан він потрапив. Адже він сам колись на цій хвилі вискочив. Ющенко, будучи прем`єр-міністром, в 2000-му році акумулював засоби і виплатив заборгованості по заробітній платі і пенсіях. Далі він ні фіга не робив чотири роки і став президентом. Люди пам`ятали, що він їм тоді зробив добро", - сказав екс-депутат.

У властивій йому експресивній манері Волков зауважив: "Юля зараз робить все правильно, вона їх, як лохів, розводить, вона просто красуня. Їй зараз не потрібно економіку витягувати, їй треба тільки робити заяви про наміри. Їй треба зробити виплату, і вона національний герой!"

http://www.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі