Місто

В Житомирі компанія «Рудь» здійснює реконструкцію дитячого майданчика на Польовій площі

10 May 2012, 16:15

Компанія «Рудь» є лідером серед виробників морозива в Україні, також слід зазначити, що ПАТ «Житомирський маслозавод» компанія «Рудь» - одне з найбільших підприємств Житомирщини, яке щороку покращує свої фінансово-економічні показники, завдяки чому позитивно впливає на економічний розвиток всього регіону.

ПАТ «Житомирський маслозавод» та його керівник Петро Рудь приймають активну участь в розвитку соціальної інфраструктури та в численних благодійних проектах, здійсненні соціальних заходів для дітей. Зокрема керівництво компанії прийняло рішення подарувати Житомиру дитячий міні-парк. З цією метою був розроблений проект реконструкції та облаштування занедбаного дитячого майданчика в мікрорайоні Польова площа в Житомирі.

Довгий час тут, за цегляним парканом з вежами, панували чагарники. З початком весни почалося впорядкування цього місця. Територія майбутнього парку для дітей була очищена від бур’янів, кущів та сміття. Нині проводяться земляні роботи. Розроблений за сучасними технологіями проект реконструкції передбачає створення на цій території кількох зон відпочинку з лабіринтами, гірками та гойдалками, розрахованими на різні вікові групи дітей. Для безпеки малюків висотні гірки будуть встановлені на спеціальному м’якому покритті. У той час, коли діти розважатимуться в парку, батьки матимуть змогу відпочити на зручних лавках в затінку дерев. Адже розробники проекту подбали про збереження зелені на території парку, залишивши частину дерев на майданчику. Крім того буде здійснено додаткове озеленення місцевості. На спеціальній площадці розміститься зона з парасольками та столиками, де буде реалізовуватись морозиво. Також тут будуть проводитись конкурси для дітвори з залученням аніматорів.

«Дитячий майданчик вкрай необхідний в такому густозаселеному спальному районі міста. Ми плануємо зробити його максимально зручним, комфортним та цікавим, завдяки чому на Польовій може з’явитися нове популярне місце сімейного відпочинку житомирян. Сподіваємось, що і городяни з повагою віднесуться до нашого подарунку і подбають про збереження дитячого майданчика», - розповів голова правління ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі