Україна

Азаров оголосив війну Мавроді та компанії МММ

11 May 2012, 13:57

 Кабмін доручив СБУ, МВС та іншим службам вжити заходів для запобігання діяльності фінансових пірамід. 

На фінансові піраміди натравили СБУ та МВС В Україні необхідно вжити заходів для запобігання діяльності в Україні фінансових пірамід та інших сумнівних фінансових схем, які можуть привести до привласнення коштів громадян.

Даним питанням будуть займатись СБУ, МВС, Нацкомфінпослуг, Мінекономіки, Мінфін, Держфінмоніторинг та Мін\'юст. Таку відповідь написав прем\'єр Микола Азаров на запит нардепа-бютівця Василя Дерев\'яного стосовно виникнення небезпечної ситуації, яку зумовлює фінансова піраміда Сергія Мавроді "МММ-2011", пише УНІАН.

"Останнім часом зазначена структура проводить в Україні агресивну рекламу, обіцяючи казкові відсотки, заманює тисячі людей, які, доведені до зубожіння, готові вкладати свої мізерні, зароблені потом і кров\'ю заощадження у сумнівну нову фінансову схему новітнього "великого комбінатора".

Між тим, всі добре пам\'ятають, чим закінчилася історія з попередньою версією "МММ" – мільйонами обдурених вкладників", – писав народний обранець главі уряду.

У відповіді Азарова вказано, що зараз усі контролюючі органи проводять роботу з виявлення та запобігання функціонуванню подібних псевдофінансових установ та схем. Про результати проведеної роботи прем\'єр пообіцяв проінформувати народного депутата додатково. Нагадаємо, нещодавно у Москві управління Федеральної антимонопольної служби Росії заборонило розміщення реклами фінансової піраміди Сергія Мавроді "МММ-2011".

ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі