Україна

Азаров розкритикував Меркель

14 May 2012, 09:16

 Достатньо прожити в Україні хоча б кілька днів, можна й більше, щоб переконатися: жодної диктатури в Україні не існує, немає і жодних політичних репресій.

Так прем\'єр-міністр  Микола Азаровпрокоментував телеканалу "Євроньюз" заяву німецького канцлера Ангели Меркель, у якій вона порівняла Україну з диктатурою Білорусі, пише прес-служба Партії регіонів.


"У нас абсолютно вільно працюють демократичні партії, деякі з них представлені в парламенті, інші не представлені в парламенті. У нас діє свобода висловлювань та рішень", - зазначив прем\'єр.

"Пані Тимошенко засудили не за політичні переконання, а за виготовлення фальшивого документу, який називається "Директива уряду України", скориставшись яким вона змусила підписати вкрай невигідний і вкрай нерівноправний газовий контракт з Росією. Наша країна змушена переплачувати майже вдвічі у порівнянні з чинними європейськими цінами", - відмітив Голова уряду.


Також  Азаров додав, що висловлювання німецького лідера було некоректним і не сприяє зміцненню відносин між Німеччиною та Україною, тим більше між Україною та Європейським Союзом.
gazeta.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі