Події

В Житомирі на корупцію та аморальну поведінку працівників прокуратури можна скаржитись по телефону

15 May 2012, 14:50

 На виконання вимог Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції», з метою забезпечення належної організації роботи щодо запобігання вчиненню корупційних правопорушень, інших протиправних проявів та ганебних вчинків серед працівників прокуратури, наказом Генерального прокурора України у структурі та штатному розписі прокуратури Житомирської області введено посаду старшого помічника прокуратура області з питань внутрішньої безпеки.

Про це Житомир.info  повідомили в прес-службі прокуратури Житомира

При цьому до питань внутрішньої безпеки віднесено своєчасне виявлення та профілактику скоєння працівниками прокуратури корупційних правопорушень, злочинів, інших зловживань та ганебних вчинків, а також захист особового складу органів прокуратури від неправомірного втручання у службову діяльність, посягання на життя та здоров’я, честь та гідність прокурорів і слідчих, забезпечення інформаційної безпеки органів прокуратури.

 Звертатися з повідомленнями про вчинення проступків, які ганьблять працівника прокуратури, насамперед корупційними правопорушеннями, іншими зловживаннями службовим становищем та злочинами, позаслужбовими стосунками корисливого характеру, аморальною поведінкою, порушенням громадського порядку, можна на «телефон довіри»: 46-87-49, який установлений у старшого помічника прокурора області з питань внутрішньої безпеки та відділі приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації прокуратури області.

Інформація, що надійде, обов’язково буде перевірена. За її результатами вживатимуться відповідні заходи реагування згідно чинного законодавства.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі