Україна

У Вінницькій області корова вбила депутата

18 May 2012, 13:36

 16 травня близько 7 ранку у селі Радівка Калинівського району на Вінниччині місцеві знайшли скривавленого 75-річного Мирослава Смачила. Чоловік лежав на дорозі під сусідським парканом.

"Того ранку Мирослав Йосипович повів чотирьох корів на пасовище за село. Відійшов від будинку 150 метрів. Вів свою корову та ще трьох сусідських.

Дорога по вулиці Павліка Морозовавузенька. Там щось трапилося, і корови почали битися між собою. Одна рогами зачепила Смачила. Поцілила прямо в голову. Як це саме трапилося, ніхто не бачив. І чия то була корова, також не зрозуміло", - розповів голова сільрадиРадівки Валерій Печерський.

Сусіди викликали на місце правоохоронців та "швидку". Практично одразу прибіг і місцевий фельдшер.

"Мирослав Йосипович помер ще до їхнього приходу. Смерть була миттєва. Шкода людину. Він невисокий, худорлявий був. Але дуже активний. Він був нашим депутатом сільської ради. Балотувався в обласну, але не пройшов.

Його завжди можна було побачити, то в Калинівці, то в Радівці, щось організовував. До останнього очолював районну ветеранську організацію. Одним із перших почав організовувати Народний рух в Калинівщині.

Працював вчителем у сусідньому селі. Його дружина, Раїса Григорівна, вона нині там директором ще працює. Виховали двох синів. Старший з сім\'єю живе біля них, молодший на Київщині. Важко уявити, ми ж 10 числа святкували його ювілей, а сьогодні поховали", - зауважив Печерський.

newsmarket

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі