Україна

Єхануров оголосить конкурс на кращий твір

21 December 2007, 19:01

Міністерство оборони має намір зосередити свою діяльність на вирішенні соціально-економічних проблем військовослужбовців.

Про це в п’ятницю заявив міністр оборони Юрій Єхануров під час перебування у Київському Національному університеті імені Тараса Шевченка, повідомляє УНІАН.

 

"Основні зусилля оборонного відомства будуть зосереджені на вирішенні блоку соціально-економічних проблем", - сказав Єхануров.

Керівник оборонного відомства зазначив, що проблемами безквартирних військовослужбовців мають займатися й органи місцевої влади.

"Це наше спільне завдання. Адже на сьогодні по всій Україні на квартирному обліку перебуває понад 51 тисяча військових та ще 17 тисяч – при місцевих органах влади", - сказав він.

При цьому Єхануров зауважив, що має великий досвід роботи у будівництві і вважає, що в цьому плані вдасться позитивно вирішити питання забезпечення житлом військовослужбовців.

Крім того, за словами міністра, необхідно приділити значну увагу військово-патріотичному вихованню захисників Вітчизни, більше заходів проводити саме у цьому напрямку.

"Треба зробити так, щоб юнаки та дівчата ще зі школи мали бажання ставити офіцерами, поповнювати лави ЗСУ", - сказав він.

За словами Єханурова, незабаром буде оголошено Всеукраїнський конкурс на кращі літературні твори, публікації на військово-патріотичну тематику, про життя української армії загалом. Також будуть відзняті кінострічки про вітчизняне військо.

"У цьому плані ми не повинні відставати від наших сусідів – росіян. Створюватимемо умови, щоб бізнесмени були зацікавлені вкладати в це кошти. Моє завдання – вирішення економічного блоку питань війська. Нікому не дозволимо втягувати армію у політику", - додав він.

http://www.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі