Україна

Янукович попросив Азарова звільнити міністрів, які гальмують реформи

24 May 2012, 12:28

 Міністрам, які  сьогодні свідомо гальмують реформи, не місце в Кабінеті Міністрів.

Про це сьогодні під час засідання Ради регіонів заявив президент УкраїниВіктор Янукович.

"Треба значно прискорити політику модернізації в країні. Микола Янович, міністри, які сьогодні свідомо гальмують реформи, таким міністрам не місце в Кабміні. Якщо ви це не зробите, я зроблю це на економічній раді", - сказав Янукович звертаючись до прем\'єр-міністра Миколи Азарова.

Також він зазначив, що за підсумками 4 місяців поточного року в Україні спостерігається сповільнення економічного зростання.

"Завдання регіональної і місцевої влади - забезпечити зцілення відповідних заходів, підтримати людей  в тих напрямках, де людям важко живеться. Пріоритет у нас - завжди бідна людина, якій треба йти на зустріч".

Також Янукович доручив головам обласних та міських рад розглянути питання підвищення заробітної плати на підприємствах всіх форм власності.

"Тіньова виплата заробітної плати існує, ми знаємо де, і ми знаємо, де це треба враховувати", - додав він.

Під час засідання Ради регіонів, за словами президента, планується розглянути питання про завдання місцевих органів влади з реалізації соціальної політики у 2012 році. А також питання створення сприятливих умов для роботи малого та середнього бізнесу, органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства.

Третє питання, яке окреслив президент, яке буде розглянуте на сьогоднішньому засіданні, це якість і безпека продуктів харчування, ліків та товарів дитячого асортименту.

gazeta.ua

http://gazeta.ua/articles/politics/_yanukovich-doruchiv-azarovu-zvilniti-ministriv-yaki-galmuyut-reformi/437467
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_yanukovich-doruchiv-azarovu-zvilniti-ministriv-yaki-galmuyut-reformi/437467">Gazeta.ua</a>

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі