Україна

Три хорошие новости от пресс-секретаря Януковича

1 June 2012, 14:20

Вчора відбулося чергове засідання "Відкритої розмови". Маємо три гарні новини:

1. Ми допомогли іноземним журналістам в акредитації в Україні. Скоро опублікуємо детальні інструкції – вчора їх презентували на "Відкритій розмові"


http://president.gov.ua/news/24384.html

Процедуру реєстрації та акредитації іноземних журналістів в Україні вдалося значно спростити, також завдяки спільним зусиллям МЗС, МВС та Держкомтелерадіо розроблено інструкцію для журналістів щодо алгоритму цієї процедури.

2. Починаємо проект з ОБСЄ. Відбулася перша презентація вчора

http://president.gov.ua/news/24387.html

Представництво ОБСЄ в Україні спільно з МВС в рамках програми "Відкрита розмова" розпочинає реалізацію проекту "Сприяння вдосконаленню практики взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками ЗМІ". Як зазначив менеджер проектів з питань демократизації в офісі Координатора проектів ОБСЄ в Україні Тігран Карапетян, цей проект покликаний мінімізувати кількість конфліктів між журналістами і правоохоронцями завдяки вдосконаленню співпраці між ними, а також створити безпечніші умови роботи для представників ЗМІ.


3. Рухається справа створення єдиної прес-карти


http://president.gov.ua/news/24390.html

Міжвідомча робоча група з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів під час свого восьмого засідання розглянула питання щодо запровадження єдиної всеукраїнської прес-карти для журналістів.

Гарний вчора був день.

Блог Дарки Чепак на УП

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі