Україна

У Броварах невідомі спалили автомобіль головного редактора опозийційної газети

1 June 2012, 17:23

 У Броварах невідомі спалили автомобіль головного редактора газети «Вісник Києва» Юлії Шпак. Про це повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

Підпал відбувся на стоянці автівок у дворі багатоповерхового будинку 31 травня, близько опівночі, де Шпак відвідувала своїх родичів.

«Коли власниця вийшла з під’їзду та побачила  займання,  вона кинулася до охоронців, що знаходилися поруч. Завдяки їх швидкій реакції, вдалося загасити полум’я до того, як воно повністю охопило  машину та транспортні засоби інших мешканців», - сказано у повідомленні.

Наразі з’ясовуються обставини підпалу. За попередніми даними, переднє колесо авто було облите бензином, звідки й почалося загоряння.

У партії заявляють, що «підпал машини головного редактора видання, яке публікує критичні матеріали  щодо політичної ситуації в країні та Києві, об’єктивно висвітлюючи ініціативи влади та акцентуючи увагу на згортанні демократичних процесів в Україні, можна розцінювати як своєрідне попередження».

«Вісник Києва» - київська громадсько-політична газета. Тираж газети – 100 тис примірників. Розповсюджується безкоштовно.

Нагадаємо, у квітні у Кременчуку невідомі підпалили автомобіль головного редактора газети «Вісник Кременчука».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі