Україна

Вчора Ющенко три години провів з жінкою Януковича

8 February 2007, 16:45

Лідерка парламентської фракції ПР Раїса Богатирьова вчора три години спілкувалася з президентом України Віктором Ющенком. Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції, зазначивши, що ініціатором бесіди був саме Віктор Ющенко.

За словами депутатки, за три години в них відбувся конструктивний діалог. «Президент ні словом не обмовився, що він може порушити Конституцію», – сказала Богаритьова, коментуючи інформацію про переділ влади Ющенком і Тимошенко таємними протоколами. Такі розмови вона назвала «технологічним трюком». За словами Богатирьової, Ющенко зараз «схильний до обговорення проблем, говорити про які раніше не бажав. Мені здається, я переконала його, що при публічному обговоренні ми можемо вийти з багатьох тупих політичних кутів», - поділилася Богатирьова враженнями від зустрічі з Ющенком.

Богатирьова зізналася, що антикризова коаліція «не раз пропонувала Яценюку й Балозі свою допомогу в підготовці закону про Президента». «Мені незрозуміло, чому оточення Ющенка вважає цей законопроект непотрібним», - заявила народна депутатка.

Говорячи про долю останнього помаранчевого міністра Анатолія Гриценка, Богатирьова запевнила: антикризова коаліція як єдиний організм вже достатньо давно не обговорювала кадрових питань, і не бачить причин піднімати це питання зараз. Але «діалог триває, і те, яким він буде надалі, залежить від міністра».

Так само Богатирьова зачепила питання обрання омбудсмена. За словами депутатки, ймовірний омбудсмен Ніна Карпачова ніколи не була й зараз не є членом ПР. За її словами, за роки роботи Карпачова довела не тільки свій високий професіоналізм, але й рівень моралі. Стосовно кандидатури віце-спікера, Богатирьова заявила, що обрання Томенка вона вважає справедливим, тому що це нормально, коли опозиція має свого представника в керівництві ВР.

http://oglyadach.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі